perjantai 8. heinäkuuta 2011

Kissakaksikko esittäytyy


Pessi on laiskimus ja nirso ruuan suhteen. Pessi ei tykkää olla sylissä eikä silitettävänä jos sitä ei kiinnosta. Pessi tykkää ulkoilla ja se onkin melkein aina yrittämässä päästä pihalle kun joku muu lähtee ulos. Sallassa ja Haapajärvellä Pessi on kunnostautunut karkailussa, tarpeeksi kauan kun vaanii ulko-oven lähettyvillä niin kyllä sitä joskus joku tulee niin, että pääsee ulos pujahtamaan. Onneksi Pessi ei kovin pitkille reissuille lähde vaan pyörii pihapiirissä, mutta eipä sitä kuitenkaan uskalla yksin pitää ulkona kun teitä on lähellä ettei auton alle juokse. Pessi ei oikein tykkää autoiluista ja yleensä pidemmillä matkoilla se huutaa ensimmäisen puolituntia ja välillä aina matkan aikanakin muistuttelee olemassa olostaan. Pessi tulee toimeen kaikkien sisällä olevien koirien kanssa, ulkona jos ollaan niin Pessi pelkää Lucaakin. Pessi tykkää myös leikkiä ja painia Tikon kanssa, melkoinen mekkala lähtee kahdesta kissasta kun juostaan peräkanaa pitkin asuntoa :)


Tiko on leikkisä ja rasavilli pentu. Tiko tykkää tulla syliin nukkumaan tai viereen kiehnäämään ja Tiko ilmoittaa maikumalla että nyt ois parempi rapsuttaa tai tuun nuolee sun naamaa. Tiko ei ole vielä ihan sisäistänyt mihin kaikkialle kynsiä saa teroittaa tai mitä pitkin ei saa kiivetä, useamman kerran on tullut parkaistua kun kissa yrittää kiikkua jalkaa pitkin syliin tai sängyllä maatessa keksiikin yhtäkkiä teroittaa kynsiä jalkaan tai käteen. Tiko on ollut meillä nyt kuukauden ja hyvin tulee toimeen sekä Pessin että Lucan kanssa, alkuun Pessi ja Luca vierasti Tikoa pari päivää, mutta sen jälkeen ei ole mitään ongelmia ollut. Tiko osaa matkustaa kiltisti, mikäli pääsee Pessin kanssa samaan boksiin. Tiko tykkää tulla puskemaan, puremaan ja nuolemaan naamaa yöllä neljän aikaan, me ei siitä niin kovin tykätty siihen kellonaikaan joten nyt nukutaan makkarin ovi kiinni ja kissat on keskenään olkkarin puolella yöt.





Pessi ja Tiko nukkuu yhdessä, leikkii yhdessä, syö yhdessä, katselee lintuja parvekkeeltaa yhdessä ja tietenkin pesuhetketkin on yhteisiä :)


Ja jotta ei ihan pelkäksi kissapostaukseksi mene, niin pitihän sitä Lucastakin kuva laittaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti