torstai 28. heinäkuuta 2011

Oulu KV 17.7.2011

On pitänyt niin kiirettä että ehdin vasta nyt päivittämään blogia. Puolitoista viikkoa sitten oli Oulussa kaksi KV näyttelyä. Olin ilmoittanut Lucan vain sunnuntaille, mutta itse kävin vesisateessa lauantaina katsomassa japsikehän kuitenkin. Oli ihan hyvä etten Lucaa ilmoittanut lauantaille kun tuomari oli melko tarkka koon suhteen.

Sunnuntaina oltiin kehässä kahden muun valiokoiran kanssa ja Luca oli kolmas ERIn ja SA:n kera. Paras uros kehässä Luca oli myös kolmas. Hienosti meni ensimmäinen kerta valioluokassa Lucalla :)

Lucan arvostelu, tuomarina Yochai Barak Israelista
"Strong boy full of quality. Topsize. Masculine. Strong bone. Exc. angul. Good length of body. Lovely head and expression. Would prefer more elegant neck. On the movement he has bit short step. Nice temp."
VAL-ERI VAK3 SA PU3

Arvostelua lukiessa mietin tuota niska mainintaa, mutta jälkeenpäin kuvia katsoessa huomasin että Luca ei pidä päätä yhtään pystyssä pöydällä, missä arvostelu tehtiin, vaan riiputtaa päätä alaspäin.. Itsehän en sitä siinä tilanteessa tajunnut mutta jatkossa voikin tähän kiinnittää huomiota pöydällä ollessa :DPostauksen kuvituksena muutama kuva Hailuodon reissulta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti