perjantai 15. heinäkuuta 2011

Synttärit ja Liminka RN 15.7.2011

Keskiviikkona Luca sisaruksineen täytti 2 vuotta :) Synttäreiden kunniaksi käytiin koirapuistossa Nita-siskon kanssa. Yritettiin saada sisaruksista 2-vuotis synttärikuvat, mutta ainoissa yhteiskuvissa näkyi vain molempien koirien takamus :D

Keskiviikkona käytiin myös Kempeleessä mätsärissä. Pieniä aikuisia oli lähemmäs 40. Luca oli punaisten 6 eli tosi hyvin meni :)

Tänään käytiinkin Limingan ryhmänäyttelyssä ja Luca sai viimeisen sertin ja näin ollen Luca sai myös Suomen muotovalionarvon! Ennen kehää vähän jännitti että miten tulee menemään, koska nurmella oli niin paljon hajuja, että Luca olisi vain koko ajan halunnut kulkea nenä maassa. Onneksi nakeilla sai harhautettua Lucan huomion pois maasta ja kehäkierroksetkin sujui mallikkaasti :) Ei voi kyllä kuin olla mielissään tuosta menestyksestä, ei olisi vuosi sitten voinut uskoa että Lucasta tulee valio näin nopeasti 2-vuotis päivän jälkeen.

Lucan arvostelu, tuomarina Heidi Kirschbichler
"Well balanced dog. Good head type. Correct head propotions. Back could be more straight. Correct in standing. Very good coat. Free movement."
AVO-ERI AVK1 SA PU2 SERT FI MVA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti