maanantai 27. kesäkuuta 2011

Rovaniemi KV 26.6.2011

Käytiin eilen juhannusnäyttelyssä Rovaniemellä. Tuomari tutki jokaisen koiran perusteellisesti ja sen takia japsien kehä oli yli tunnin myöhässä.

Lucalla meni kehässä hyvin ja pöydälläkin se oli nätisti, vaikka melko pitkään joutuikin siinä olemaan. Tuomari pariinkiin otteeseen mainitsi että Luca on turhan kookas. Tuomari myös mittasi Lucan, mutta ei sanonut korkeutta ääneen, eikä sitä myöskään lukenut arvostelulapussa, niin en tiedä yhtään kuinka korkea Luca sitten on. Sininen nauha eli EH tuli ja tuomari sanoi, että koon takia joutui antamaan EH:n.



Lucan arvostelu, tuomarina Markku Kipinä
"Suurikokoinen vahvaluustoinen uros, jolla hyvänlaatuinen turkki. Erittäin etuasentoinen lapa ja pysty olkavarsi. Hyvin kulmautunut takaa, mutta ulkokierteisyyttä. Hyvä häntä. Vahva pää. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Hieman haalistunut pigmentti. Puhdas väri. Liikkuu hyvällä sivuaskeleella, löysä edestä." NUO-EH

1 kommentti:

  1. Heippa, kiva blogi teillä! :) Lucahan on melkein saman ikäinen kuin tuo mun Eddie, hauska lukea sen kuulumisia! Täytyypä tosiaan laittaa ylös noita tuomareita, jotka ei suurista japseista tykkää, niin osaa vältellä niiden näyttelyitä. Mukavaa kesän jatkoa, ehkä törmätään kehässäkin joskus!

    VastaaPoista