keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Videoita

Viimeksi Sallassa ollessa käytiin omatoimisesti treenaamassa paria lyhyttä rataa. Harmi kun siellä ei ollut kaikkia esteitä, niin ei voinut pidempää rataa tehdä. Harjoiteltiin kuitenkin paria ohjauskuvioakin, mitkä opittiin aiemmin kurssilla :)

Kuten huomaa, putki on niin kiva että sinne mennään omatoimisesti, mutta sitten hypyt voi kiertää.. Kyllä tuo rata sitten parin yrityskerran jälkeen meni, mutta sitä ei tullut kuvattua.


Tässä vielä lyhyempi rata..

2 kommenttia:

  1. Heip! Jos katsot tarkkaan tuota ekaa videota, niin Luca tekee siinä juurikin sen, miten sitä ohjataan. Eli se siis seuraa sun vartalon liikettä oikealle ja siksi kiertää hyppyesteen. :) Kivalta näyttää muuten, mutta oon myös Wilman kanssa huomannu, että se on tosi liikeherkkä, eli ohjaaja ei saa vaihtaa liian nopeesti suuntaa, koska japsi tulee perässä... :)

    VastaaPoista
  2. Joo, huomaan :D Yritin tuota videota laittaa jo edelliseen postaukseen, mutta se ei silloin lähtenyt lataamaan, niin siihen kirjoitinkin että ohjaaja oli väärässä paikassa ja sen takia hyppy sivuutettiin.. Lucalla on niin paljon vauhtia etten meinaa pysyä sen perässä radalla, senkin takia olin väärässä kohdassa tuossa hypyn luona..

    VastaaPoista