tiistai 18. marraskuuta 2014

Arkista eloa

Ajattelin tulla pari kuvaa laittamaan tänne meidän päivistä, joissa ei tapahdu mitään erikoista :D Agilityssä pidetään treenitaukoa, tosin kotipihassa yritetään hioa keppejä kisakuntoon pikkuhiljaa.. 

Päivisin käydään valoisan aikaan vaunulenkeillä ja kotipihassa on Maisa saanut harjoitella Lucan taluttamista. Lenkkien lisäksi Luca tykkää viettää aikaa takapihalla, varsinkin nyt kun sai hirven luun sinne kaluttavaksi. Jännästi Luca kuulee ulkoakin milloin sisällä on ruoka-aika ja silloinhan olisi samantien päästävä syöttötuolin alle kärkkymään tippuvia ruokia. Välissä Maisa oikein tarkotuksella heittelee Lucalle ruokaa syöttötuolista ja nauraa vaan päälle, kun on niin hauskan näköistä kun Luca pyydystelee ruokapalasia. Ollaankin yritetty nyt rauhoittaa ruokahetket niin, että Luca joutuu olemaan olohuoneen puolella ja pääsee sitten ruokailun jälkeen siivoamaan Maisan sotkut. On se kyllä kätevä tuo koira, kun siivoaa muruset pöydän alta niin minun ei tarvitse joka päivä imuroida :)

Maisa harjoittelee Lucan taluttamista

Syöttötuolin alla herkkuja odotellessa..

joko? joko?

1 kommentti:

  1. Olen jo pidemmän aikaa seurannut blogiasi ja nyt kun perustin itse oman blogin pääpainotteisesti kissojen ja koiran elämään perustuen, päätin kommentoida ja huomauttaa, että meiän koirat ovat velipuolia keskenään. :) Minun Lumivyöryn japsin isä on myös SunnyBei Lucky Lux Mundi, poju on vain syntynyt 7.12.2012 :)

    VastaaPoista