keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Salmijoen kuru

Oltiin viikonloppuna Sallassa ja käytiin sitten lauantaina kavereiden ja tietenki koirien kanssa paistamassa makkaraa Salmijoen kurulla.. Kuvia tuli taas otettua reilu sata, mutta jälleen vanhasta tottumuksesta otin lähes kaikki kuvat huonolla putkella ja sen ne on kyllä näkösiäki..

Mutta tässä joitakin julkaisukelpoisia kuvia reissulta :)

Vili-kleini, Luca sekä setterit Jekku ja Kuuppis

Lucan ja Jekun hajurako on pienentynyt edellisestä lenkistä huomattavasti :D

Luca

Lucan ja Vilin kilpajuoksu

Kuuppis, Luca ja Panu
Huomasinpa jossakin vaiheessa lenkkiä, että kaikki mukana olevat koirat on uroksia eikä mitään rähinä yms. ongelmia ollut :)

Käytiin Sallassa myös agilityä tekemässä pari lyhyttä rataa ja "treenattiin" keinua.. Keinu meni ihan plörinäksi ja saatoin jopa pilata sen tekemisen Lucalta nyt kokonaan.. Luca siis vauhdilla lähti liikkeelle, enkä ehtinyt tehä mitään kun koira oli jo hypännyt keinun yläreunasta alas.. Sen jälkeen Luca ei ois halunnu mennä keinun lähelle, mutta "pakotin" sen menemään keinun oikein hitaasti ja sitten lopussa se saikin herkkuja kunnolla.. Jospa siitä ei olisi traumoja jäänyt..

Mentiin myös keppejä.. Saa nähä milloin saadaan ne sellaiseen kuntoon ettei tarvis älyttömiä käsiapuja käyttää.. Nyt on ongelmana se, että Luca tuijottaa liikaa minuun päin, eikä kunnolla seuraa niitä keppejä :/

Hmmmh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti