sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Luca 3 vee ja Oulun kv

Luca täytti 3 vuotta perjantaina 13.7. Meinasin juhlistaa päivää synttärisankarin pesulla, mutta en sitten halunnut kiusata toista synttäripäivänä, joten pesut suoritettiin lauantaina ja meno näytti tältä.

Näin tapahtuu kun pesusta alkaa puhumaan ääneen:
Pientä piiloutumis yritystä :D

Voi raukkaa, kun pesulle joutuu..

Koira pakotettu suihkukoppii, kun taas kissa meni sinne ihan itse :D

Tikolla kiinnostaa..

ja Luca haluaa pois

Saatiinpa se suihkun alle
 Tiko on kyllä ihme kissa, kun väkisin vääntyy pesuhuoneeseen kun joku menee suihkuun. Koko Lucan pesusession ajan Tiko kierteli ja kaarteli kylppärissä ja välissä kävi tassulla vettä koittamassa..

Ja Lucahan piti pestä kun tänään oli Oulun KV näyttely Äimärautiolla. Kisaan oli ilmoitettu 26 japsia. Kaikki japsit sai ERIn ja melkein kaikki sai myös SA:n. Urosten valioluokassa kilpaili 4 koiraa ja Luca oli kolmas. Paras uros sijoille ei ylletty. Esitin myös Nitan, joka oli valioluokan nartuista toinen ja paras narttu 4. Käytiin esittämässä myös kasvattajaryhmä ja Dreambears oli ROP kasvattaja :)

Kisan jälkeen pistettiin piknik pystyyn teltalle ja herkultiin :) Koiratkin sai herkkumaistiaisia ja lopuksi otettiin vielä kuvia. Oli aika haastavaa saada 5 koiraa katsomaan suunnilleen kameraan päin.. Lunan omistajalta alla oleva kuva :)

Koirat järjestyksessä: Luca, Hiro, Luna, Acita ja Säde
Ja lopuksi vielä Lucan arvostelu, tuomarina Marionka Dekaristou:
"Lovely dog. Nice type. Very beautiful head. Correct body propotions. Excellent chest, ribs and anculations. Nice coat. Moves powerfull and freely." VAL-ERI VAK3 SA 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti