torstai 22. heinäkuuta 2010

Shoppailua

Käytiin tänään shoppailemassa Haaparannassa, tosin elukat jäi tietenkin kotiin. Minun ostoslistalla oli lähinnä vain tavaroita Lucalle ja aika hyvin ne löysinkin :) Uutta hihnaa en löytänyt, mutta sen ehtii hankkia Oulusta. Eläinkaupasta ostin Lucalle pari siankorvaa ja pallonmuotoisen luun. Tuohon palloluuhun Luca tykästyi kun sai sen heti kun tulimme kotiin.

Ostoslistalla oli sademantteli, lähinnä syksyn sateita ajatellen. RUSTA:sta löysin kivan sademanttelin 9 eurolla! Sitä testattiinkin jo lenkillä kun täällä sataa kaatamalla vettä. Hyvin toimi mantteli, Lucaa ei paljoa tarvinnut kuivata lenkin jälkeen :)

Pitihän siitä Lucasta ottaa kuva kun oltiin lenkille lähdössä.. Manttelissa on korkea kaulus, mutta tuossa kuvassa se on käännetty joten se näyttää vähän lyhyeltä..


Sademanttelin lisäksi RUSTA:sta löytyi 5 metrin agilityputki 24 eurolla ja sehän minulla piti saada :D Kotona olohuoneessa aukaisin putken ja kyllähän Luca ja Pessi siitä tykkäsivät, eestaas rallia juoksivat siinä.

Huomenna lähdetään Lucan kanssa Sallaan ja otetaan putki mukaan jos siellä harjoiteltaisiin vähän agilityä :) Tosin minulla pitää jostain kehitellä pari muutakin estettä sinne :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti