lauantai 10. heinäkuuta 2010

Oulun KV näyttely 10.7.2010

Oltiin tänään erittäin helteisessä säässä näyttelyssä. Näyttelypaikalla kasattiin teltta ja sen varjossa oltiin sinne asti kunnes meillä kehä alkoi. Kyllä huomasi että kuuma oli Lucallakin kun ei jaksanut edes vetää minnekään suuntaan..

Ensimmäistä kertaa kehässä oli toinenkin koira meidän lisäksi. Luca ei siitä onneksi välittänyt mitään. Luca parantaa joka näyttelyltä kehäsuoritusta, koska tänään se oli hyvin kontaktissa ja seisominenkin onnistui niin että minä pidin vähän sormea mahan alla ettei vaan meinaa istahtaa. Aiemmin seisominen on ollut sellaista että minä olen edestä ja takaa pitänyt Lucaa paikallaan ettei se lähde omille teilleen..

Me saatiin punainen nauha (eli taas EH) ja toinen koira sai vaaleanpunaisen. Tuomari sanoi minulle kun arvostelua hain että kyllä tämäkin hyvä oli mutta toinen on selvästi erinomainen ja sanoi että meillä on hyvin aikaa, kun Luca on niin nuori vielä.

Arvostelu, tuomarina Paavo Mattila:
"Kaunis nuori uros. Hyvä pää ja pigmentti. Hyvä runko. Hyvä asentoiset raajat. Hyvä turkki ja häntä. Esitetään hieman tukevassa kunnossa. Liikkuu hyvin. Miellyttävä käytös."

JUN-EH JUK2


Kiitos kuvasta Eliisalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti