torstai 24. kesäkuuta 2010

Treenit

Eilen oltiin agilityssä. Uutena esteenä oli keinulauta ja rengas. Keinulaudalla totuteltiin vain paukahdukseen ja siihen, että koira astuu toisella etutassulla laudalle. Kävimme vuorotellen sisällä tekemässä keinulauta treenin ja sillä aikaa toiset harjoitteli ulkona vanhoja tuttuja esteitä. Tunnin lopuksi otimme lyhyen sarjan joka koostui renkaasta, hypystä ja putkesta. Luca meni sen joka kerralla tosi hienosti, hyvin on opit menny perille :)

Treeneissä on yksi 4 kk ikäinen koira joka on joskus irti myös silloin kun he eivät ole esteillä. Luca ei tykkää yhtään että toinen tulee pomppimaan päälle silloin kun Luca on itse hihnassa ja Luca on parikin kertaa ärähtänyt pennulle että menisi pois. En anna Lucan treeneissä leikkiä toisten kanssa, jotta Luca oppii että treenatessa keskitytään minun käskyihin eikä toisiin koiriin.

Tämän pennun omistaja ei ole ihan samoilla linjoilla minun kanssa tuosta treeneissä leikkimisestä, koska hän kehuu koiraansa ("hyvähyvä, hienosti menit tutustumaan") kun tämä menee muiden koirien luokse. Seuraavalla kerralla sanon kyllä heti alussa että voisiko hän pitää pennun kaukana meistä ettei ärinöitä pääse syntymään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti