tiistai 22. kesäkuuta 2010

Rovaniemen KV näyttely 19.6.2010

Lauantaina oltiin Rovaniemellä näyttelyssä ja Lucalla alkaa pikkuhiljaa kehätouhut luonnistua :)

Kehään mentäessä tuomari halusi heti tutkia Lucan pöydällä. Luca yritti hieman pakittaa, mutta asettui sitten hyvin tuomarin tutkittavaksi kun vähän silittelin ja muutaman nakin palasen syötin. Tuomari mittasi Lucan ja sai tulokseksi 39 cm, veikkaisin että oikea säkäkorkeus on 37 tai 38 senttiä, koska tuomari ei kunnolla lytännyt Lucan karvoja..

Pöydällä olon jälkeen kierrettiin kehä ja sen jälkeen näytettiin edestakaisin liikkeet. Etuliikkeitä tuomari ei kunnolla nähnyt Lucan vedän-itseni-pois-kehästä kävelyn takia ja saatiinkin käsky näyttää liikkeet toiseen kertaan. Jälleen sama homma.

Näiden jälkeen oli loppuseisotuksen aika ja Luca paransi suoristusta viime kertaiseen tosi paljon :) Pari kertaa vaan meinasi istua. Osasin odottaa EH:ta kun tuomari oli aiemmin jakanut todella vähän ERIä.

Näyttelyn saldo Lucalle ja Nita-siskolle EH, Wilma-sisko, Taika-isosisko sekä Acita-isoveli saivat ERIn ja Yuki-isoveli sai ERIn sekä oli ROP.

Lucan arvostelu, tuomarina Eivind Mjaerum Norjasta:
"Well build junior. On large side, 39 cm. Need to develop a bit more in head. Scissor bite. Good neck, chest. Strong top line. Good bone. Moves ok. Good coat for the time of the year"

Arvostelu suomennettuna:
"Hyvä rakenteinen juniori. Suuri kokoinen, 39 cm. Pään tarvitsee kehittyä hieman. Saksipurenta. Hyvä niska, rinta. Vahva ylälinja. Hyvä luusto. Liikkeet ok. Hyvä turkki vuodenaikaan nähden."

JUN-EH JUK1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti