lauantai 29. toukokuuta 2010

Rovaniemen ryhmänäyttely

Tänään käytiin Rovaniemellä mutka kehässä pyörähtämässä. Ilma oli huono, vettä tihuutti matkan ja kehässä pyörähtämisen aikana.. Ennen kehään menoa en odottanut että Luca toimisi hyvin kehässä, koska vesisateen takia en viitsinyt tehdä paljon kontaktiharjoituksia.

Kehään mentiin hienosti kontaktissa ja kehän kiertokin sujui oikein mallikkaasti ilman vetämisiä. Pöydällä oleminen sujui myös hyvin. Pöydän jälkeen piti mennä edestakaisin. Tuomarista poispäin meneminen meni oikein hienosti, mutta käännöksen jälkeen Luca ei suinkaan suunnannut tuomaria kohti, vaan yritti päästä kehän laidalla olleiden sisarusten seuraan.. Tuomari pyysi meitä uusimaan edestakaisin liikkeen, mutta se meni jälleen samallalailla. Loppuseisotuksesta ei meinannut tulla mitään, kun Luca päätti että en jaksa enää seisoskella vaan istuminen on mukavampaa.

Olen tosi tyytyväinen edistymiseen kehäkäytöksessä, vielä kun saataisiin kehäreissun loppupuolisko onnistumaan hyvin niin sijoituksia voisi tulla :) Arvostelu oli hyvä, ainoat huomautukset tulivat käytöksen puolesta..

Lucan arvostelu, tuomarina Leila Kärkäs
"Kookas, hyvät mittasuhteet omaava uros. Hieman korkea otsa, muuten hyvä päänmalli. Kauniit tummat silmät. Hyvä musta pigmentti. Sopiva rintakehä. Tasapainoinen raajarakenne. Hyvä luusto. Liikkuu hyvin. Oikea karvanlaatu. Hyvä pohjavilla. Hyvä kaula, ylälinja ja häntä. Jännittää hieman tilannetta, antaa tutkia hyvin. Käytös hieman levoton."
JUN-EH JUK1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti