lauantai 8. toukokuuta 2010

Pellon näyttely

Tänään oltiin Pellossa näyttelyssä. Ennen kehään menoa Lucan kans harjoiteltiin asennossa seisomista ja vierellä kulkua, molemmat sujui hyvin. Kehässä ne ei sujuneet sitten enää niin hyvin.

Tuomari tuli heti aluksi melko lähelle katsomaan Lucaa ja Luca vähän pelkäsi tuomaria kun yritti päästä kehästä pois. Kehän kierto ei meinannut millään lähteä sujumaan kun Luca vaan veti ja veti, vauhdin muuttaminen juoksuksi auttoi lopulta ja Luca oli jotenkin kontaktissa. Seisominen tuomarin edessä ei meinannut onnistua kun Luca yritti liueta paikalta, lopulta kuitenkin sain sen siihen seisomaan oikein. Pöydällä olo oli oikeastaan ainut mikä meni niinkuin piti, edistystä :)

Harto Stockmarin arvostelu:
"Kookas urosmainen kokonaisuus. Hyvä pää, purenta ja pigmentti. Hyvä kaula. Normaalisti kehittynyt runko. Etuosan tulee vielä kehittyä. Hyvä takaosa ja hännän kiinnitys. Hyvä karvanlaatu ja väri. Tarvitsee harjoitusta. Liikkuu hyvin takaa ja vallattomasti edestä."
JUN EH1

Ihan hyvä päivä kehä temppuilusta huolimatta. Nyt tiedän mitä minun pitää tehdä toisin sitten seuraavassä näyttelyssä, jotta Luca saattaisi toimia vähän paremmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti