tiistai 8. heinäkuuta 2014

Piteå Int 5.7.2014

Kävästiin lauantaina pyörähtämässä Piteåssa näyttelyssä. Matkaan lähdettiin viideltä aamulla ja 12 tunnin päästä oltiin takaisin kotona. Japseja oli ilmoitettu 12, mutta 11 tuli kisaan. Uroksista yksi meidän lisäksi havitteli sertiä, muut olivat jo ruotsin muotovalioita. Tuomari tykkäsi kaikista japseista ja kaikki saivat erin ja sa:n. Urosten valioluokassa tuomari pyöri pitkään Lucan ja toisen uroksen välillä ja lopulta nosti sen toisen valioluokan ykköseksi ja meidät sitten kakkoseksi. Valioluokassa oli neljä urosta. Paras uros kehässä sitten tultiin kolmansiksi, harmittavasti taas oli niin lähellä se sertin saaminen. Tuomari vaikutti pitävän japseista joilla oli hyvät liikkeet ja hyvä turkki.

Narttujen valioluokassa esitin Lucan siskon Nitan, Maaritin esittäessä Lucan emän Lillyn. Kesken Nitan arvostelun kehään juoksi faaraokoira ja me pysähdyttiin Nitan kanssa, tosin siinä sitten Nitalla meni näyttelyhihna rikki ja sainkin lähteä sen perään juoksemaan yleisön joukkoon. Nitan sai onneksi helposti kiinni nakin avulla ja päästiin takaisin kehään uuden hihnan kanssa ja Nita esiintyi kuin mitään ei olisi tapahtunut :D Nita oli lopulta pn3 ja Lilly korjasi potin ollen pn1 ja ROP. Lilly sai myös viimeisen cacibin kansainvälisen muotovalion arvoon :)


Lucan arvostelu, tuomarina Maria Dekaristou, Kreikka:
"Lovely head, good neck topline, ex tail, ex angulation, moves perf and powerfull, coat in super cond. A little shy in the ring."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti