sunnuntai 15. elokuuta 2010

RN Pihtipudas 15.8.2010

Tänään oltiin Pihtiputaalla näyttelyssä. Odotukset oli korkealla, olin aivan varma että lähdetään kehästä taas punaisen nauhan kera. Kehässä Luca käyttäytyi tosi hyvin, seisotin sitä vapaasti, eikä yrittänytkään istua tai karata :) Tuomari saneli arvostelua pitkään ja sitten kehäsihteeri antoikin meille vaalenpunaisen nauhan, olin tästä todella yllättynyt ja iloinen. Kehän reunalla odotin että toinen junnu uros arvostellaan ja siinä sitten mietiskelin, että jos Luca voittaa tämän toisen junnu uroksen, niin Luca saa ensimmäisen sertinsä, koska uroksia oli jäljellä enää valiokoira Pepi.

Luca voitti luokkansa, tämän jälkeen se oli PU1 ja sen jälkeen se vielä oli ROP, isosisko Angelican ollessa VSP. Ryhmäkehää odoteltiin 5 tuntia, siellä ei sitten sijoituttu. Mutta aivan käsittämätön päivä, en osannut yhtään aavistaa että noin hyvin menestyttäisiin :)


Arvostelu vielä tässä, tuomarina Tuula Savolainen
"13 kk. Hyvä sukupuolileima. Hyvä pää. Hyvät tummat silmät. Hyvät korvat. Tarvitsee vielä aikaa kehittyäkseen rungoltaan. Hieman suorat olkavarret. Hyvä takaosa. Hyvä raajaluusto. Hyvä kaula ja ylälinja. Erinomainen häntä. Suorat edestakaisin liikkeet. Sivuliikkeissä hyvä askelpituus. Hyvä karvanlaatu, tänään kesäturkissa. Miellyttävä käytös."

JUN-ERI JUK1 PU1 SERT ROP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti